Fitbit Charge 2

Fitbit je predstavio dva nova gadgeta za praćenje dnevnih aktivnosti – Charge 2 koji je naslednik popularnog Charge HR i koji sad ima nove softverske funkcije i promenljive narukvice. Drugi gadget je naslednik Flex uređaja iz 2013. godine, zove se Flex 2 i donosi moderan dizajn koji i je vodootporan.

Fitbit Charge 2 ima sve one funkcije koje ste voleli kod Charge HR – automatsko praćenje aktivnosti, praćenje spavanja, praćenje pokreta i podsetnici..ali sad je tu i veći 1.5-inčni osetljiv na dodir displej. Displej će prikazivati broj pređenih koraka, pređenu razdaljinu, aktivno vreme, otkucaje srca i naravno tačno vreme. Pored informacija vezanih za Vaše aktivnosti, Fitbit Charge 2 prikazuje i obaveštenja kao što su pozivi, SMS i podsetnici iz kalendara.

Fitbit Charge 2

Flex 2 je mnogo atraktivniji od svog prethodnika, 30% je tanji i ima novi moderan dizajn. Standardni model stiže sa silikonskom narukvicom koju možete da skinete i stavite moderniju narukvicu iz Fitbit ponude.

Flex 2 nema displej, pa sve informacije koje prikupi prikazuje u odgovarajućoj Fitbit aplikaciji za pametne uređaje. Najveća novina je što je novi Flex 2 vodootporan i može automatski da prati i Vaše aktivnosti plivanja.

Oba uređaja su već sada dostupna za poručivanje, Fitbit Charge 2 za $149.95 i Fitbit Flex 2 za $99.95.

IZVORFitbit
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR