Messenger

Messenger za Android i iOS telefone je juče ažuriran i korisnici sada mogu da započnu grupne audio pozive.

Da biste započeli grupni poziv samo izaberite ikonu telefona i selektujte sve kontakte koje želite sa uključite u chat. Jednom kada ste spremni aplikacija će simultano pozvati sve izabrane kontakte i uključiti ih u razgovor onog momenta kada se jave na poziv.

Jedan-na-jedan audio pozivi su stigli u Messenger u 2014. godini, ali ovo je prvi put da možemo da ih koristimo u grupama. Za sada grupni audio pozivi su ograničeni na maksimalno 50 učesnika, što definitivno nije malo. Mada, verovatno niko od nas ne voli 50 kontakata podjednako i dovoljno da bi istovremeno pričao sa njima, pa tako možemo reći da je ova nova funkcija delom neograničena.

Ono šte Messenger-u fali su video pozivi koje imaju i Skype, i Hangouts. Ali s obzirom da Facebook redovno ažurira Messenger sa novim i sve boljim funkcijama, ne bi iznenadilo da video pozivi stignu do kraja godine.

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR