Kyocera DuraForce PRO
Kyocera DuraForce PRO

Kyocera je poznato ime kada su u pitanju izdržljiva mobilna rešenja, a severnoamerički lider je sada predstavio novi telefon pod imenom DuraForce Pro koji je ujedno i jedini robusni 4G LTE pametni telefon na tržištu koji ima i Super Wide View 1080p Action kameru.

Najnoviji dodatak Kyocera portfoliju vodootpornih telefona, DuraForce PRO je pristupačan, izdržljiv i jak telefon namenjen i poslovnim korisnicima i kupcima.

Kamera veličine 13MP koja se nalazi na poleđini je dopunjena sa Super Wide View Camera funkcionanošću i omogućava slow-motion snimanje, snimanje brzih akcija, kao i snimanje pod vodom.  

DuraForce PRO ima 5.0-inčni Full HD displej, Qualcomm Snapdragon octa-core procesor (4 x 1.5GHz i 4 x 1.2GHz ), 32GB/2GB RAM, Wi-Fi Mobile Hot Spot (do 10 uređaja) sa X8 LTE i multi-režimom koji omogućava brzu konekciju na razne globalne mreže.  Veća 3240mAh baterija, podrška za Wireless punjenje i Qualcomm Quick Charge 2.0 tehnologija omogućuju punjenje baterije do 75% brže i jače nego konvencionalne metode.

Telefon ima IP68 sertifikat što ga čini otpornim na udarce, prašinu, vodu (30 minuta pod vodom na dubini do 2m), a vojni standard 810G nudi zaštitu od: prašine, udara, vibracije, pljuska, potapanja, vlažnosti u vazduhu, niskog pritiska, izlaganja ekstremnim temperaturama, ledene kiše.

IZVORKyocera
PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

OSTAVI KOMENTAR