duoecho

Par prelepo dizajniranih stereo zvučnika  sa aluminijumskim kućištem, 4 visoko kvalitetna drajvera koja pružaju neverovatan stereo zvuk. Duoecho je Bluetooth stereo zvučnik cilindričnog oblika koji čine dva zasebna zvučnika koja su spojena putem magnetičnog konektora. Sa ovim dizajnom zvučnik može da se korisit na dva načina: jednostavni all-in-one portabilni zvučnik ili dual stereo zvučnici za impresivnije slušanje.

duoecho

Duoecho ima aluminijumsko kućište sa veoma finom završnom obradom i dostupan je u sledećim bojama: siva, srebrna, zlatno-roza i šampanj-zlatna. Iako se radi o dva zvučnika, ukupna težina je veoma mala, oko 500 grama.

duoecho

Svaki zvučnik koristi kevlar vufer, passive radiator tehnologiju za pojačavanje basa, silk dome tviter. Duoecho zvučnici imaju frekvenciju od 110Hz do 20kHz. Što se tiče povezivanja, zvučnici koriste Bluetooth 4.1 sa aptX audio koriranjem, bez potrebe za bilo kakvim kabelom, a sve ovo napaja baterija koja traje do 8 sati nakon jednog punjenja. Za punjenje je predviđen microUSB port. I za kraj, zvučnici imaju ugrađen mikrofon pa mogu da posluže i za odgovaranje na pozive.

duoecho

Duoecho će se prodavati za $250, ali trenutno je dostupan za $160 putem Kickstarter kampanje. Kampanja je već napravila veliki uspeh, brzo premašila zacrtanu sumu od $30000. Trenutno su skupili preko $113000, a ostalo je još 39 dana do zatvaranja kampanje.

OSTAVI KOMENTAR