Denon
Denon AH-C820

Denon kompanija je predstavila svoje nove audio proizvode: AH-C820, AH-C720 i AH-C620R in-ear slušalice.

I dok se ostale audio kompanije svom snagom trude da uklone žice sa svojih slušalica, Denon se odlučio za drugačiji pristup: zadržali su žice, ali su se fokusirali na zvuk. Namenjene ljudima koji su često u pokretu, putnicima, porfesionalcima, nove in-ear slušalice su pre svega namenjene ljubiteljima kvalitetnog zvuka.

AH-C820 su slušalice sa najjačim specifikacijama od sva tri nova modela.  Svaka slušalica je opremljena sa dva Denon 11.5 drajvera koji pružaju optimalno čist signal. Drajveri su ugrađeni u aluminjumsko kućište sa smolom i dva porta sa prednje i zadnje strane da bi izjednačili vazdušni pritisak oko drajvera.

Sva tri modela slušalica koriste vrhove od memorijske pene Comply brenda, dok AH-C820 koristi TX500 vrhove koji imaju ugrađen vosak koji čuva čistim i same slušalice i Vaše uši. Uz slušalice stižu četiri različite dimenzije vrhova. Slušalice su dostupne u crnoj boji.

Denon
Denon AH-C720

AH-C720 imaju po jedan 11.5 drajver u svakoj slušalici, ali su zaržale Denon Acoustic Optimizer port koji se nalazi i kod AH-C820 modela. Uz slušalice stižu Comply TX400 vrhovi od memorijske pene, kao i četiri silikonska vrha. Za razliku od skupljeg modela, ove slušalice su dostupne crnoj i srebrnoj boji.

Denon AH-C620R
Denon AH-C620R

AH-C620R nema isti drajver kao druga dva modela, ali ima slično kućište. Ove slušalice takođe imaju ugrađen mikrofon, daljinski, a tu su i Comply i silikonski vrhovi. AH-C620R slušalice su dostupne u crnoj i beloj boji.

Svaki od ova tri prelepo dizajnirana modela može da se podešava putem Denon Audio aplikacije koja je besplatna i dostupna za iOS i Android uređaje. AH-C820 slušalice se prodaju za $200, AH-C720 za $150, a AH-C620R za $100. Sva tri modela će biti dostupna krajem meseca.

IZVORDenon
PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

OSTAVI KOMENTAR