Dell XPS 13

Stilizovan dizajn, premium performanse i ultra tanke ivice oko displeja su učinile da Dell XPS 13 bude jedan od popularnijih Winodows 10 laptopova među korisnicima.

Kao da to sve nije bilo dosta, jer je kompanija sada odlučila da osveži XPS 13 sa jačim specifikacijama i novom bojom. Novi XPS 13 je i dalje najmanji 13-inčni laptop na svetu sa InfinityEdge displejom, a sada je dostupan i u Rose Gold boji, dok najveći napredak čini opcija za sedmu generaciju Intel iCore procesora.

Novi Rose Gold model će biti dostupan u dve konfiguracije:

  • Intel 7 Gen Core i5; 8GB RAM; 256GB SSD²; 13.3-inčni FHD
  • Intel 7 Gen Core  i7; 8GB RAM; 256GB SSD²; 13.3-inčni QHD+ Touch

Sa povećanim kapacitetom baterije, Dell tvrdi da će novi Full HD model nakon jednog punjenja trajati 22 sata, dok će model sa većom rezlucijom trajati do 13 sati.

Pored XPS 13, Dell je poboljšao i Inspiron 15 5000 i Inspiron 17 5000 modele. Novi laptopovi imaju tanji dizajn koji omogućava bolju portabilnost; dostupni su u bojama Sparkling White, Midnight Blue, Fog Night, Matte Gray, Black, Bali Blue, Tango Red, Cosmic Purple, tu je i opcioni Full HD ekran uz opcionu touch verziju na manjem 15-inčnom modelu; opciona infracrvena kamera uz Windows Hello.

IZVORDell
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR