D-Link
D-Link Full HD Outdoor PoE Mini Dome kamera DCS-6212L

Iako većina zna za D-Link kao kompaniju koja proizvodi izvanredne mrežne proizvode (rutere, adaptere, svičeve, modeme, USB portove…), D-Link je odlučiio da proširi svoju popularnu liniju profesionalnih IP sigurnosnih rešenja i predstavio dve nove HD IP kamere – Full HD Outdoor PoE Mini Dome (DCS-6212L) i HD Covert Network kameru (DCS-1201). Prve dve HD IP kamere će biti u mogućnosti da korisniku pruže napredene sigurnosne funkcije kao što su Power over Ethernet (PoE), HD rezolucija, snimanje na samoj kameri, kao i kompletni softver za video nadzor koji će korisniku omogućiti da pregleda, upravlja i snima zapis sa 32 kamere na jedan računar.

Full HD Outdoor PoE Mini Dome kamera (DCS-6212L) je opremljena sa Full HD 1080p, rezolucijom od 2.0MP i H.264 komresijom što rezultira visoko-kvalitetnim snimcima, prepunih detalja kao i domet do 30m prilikom noćnog snimanja. Kućište je otporno na vremenske nepogode i vandalske napade, pa tako ova kamera predstavlja idealno rešenje za montiranje u spoljnom okruženju. DCS-6212L kamera korisniu daje pristup putem mydlink website-a, a da ne spominjemo i nezaobilazni pristup sa mobilnih uređaja – iOS, Android i Windows Phone.

D-Link
D-Link HD Covert Network kamera DCS-1201

Druga kamera, D-Link HD Covert Network Camera (DCS-1201), ima svestran i kompaktan dizajn koji korisniku pruža robustno rešenje za diskretno nadziranje željenog područja.

Malih dimenzija, a opet upotpunjena sa 15 metara kabla, DCS-1201 je pogodna za instaliranje i u suprotnom uglu prostorije. Funkcije uključuju detekciju svakog pokreta ili pokušaja sabotaže, i tako je čini idealnom za instaliranje u liftovima policijskim stanicama, mestima gde je velika frekvencija saobraćaja, bankomatima i ostalim mestima gde je neophodna mala ili skrivena kamera.

Sa opcionom podrškom za Power over Ethernet, i DCS-2612L i DCS-1201 mogu da se napaju direktno kroz mrežni kabel, bez potrebe za dodatnim eksternim adapterima za napajanje. Full HD Outdoor PoE Mini Dome kamera (DCS-6212L) i HD Covert Network Camera (DCS-1201) će se prodavati za $359.99 odnosno $499.99.

Šta nude  DCS-6212L and DCS-1201 kamere:

  • HD Quality Video – bogati detalji i jasni kvaliter slike za pouzdani video nazor;
  • Podrška za Power over Ethernet – PoE pojednostavljuje instaliranje i smanjuje potrebu za dodatnim kablovima za napajanje;
  • Lokalno snimanje – obe kamere imaju mesto za microSD karticu do 128GB, pa video snimci kogu da se čuvaju i na samim kamerama.
  • D-ViewCam Software – pregled, kontrola, snimanje na čak 32 kamere, a na samo jedan računar. Pregled više kamera istovremeno, slanje svih promena na email;
  • Daljinski pregled – pregled kamera sa bilo kog mesta ili putem web pretraživača ili mobilnog uređaja koristeći besplatnu mydlink Lite app3 (samo kod DCS-6212L kamere);
  • Detekcija pokreta i zvuka – slanje obaveštenja na svaku detekciju pokreta i zvuka (samo kod DCS-6212L kamere).
IZVORD-Link
PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

OSTAVI KOMENTAR