Canary Flex

Canary je predstavio svoj novi sigurnosni gadget – pametnu sigurnosnu kameru Flex. Kompanija je napravila prelepo dizajniranu kameru, koja je dostupna u sjajnoj crnoj i beloj boji i ovo je prva home security kamera koja može da se koristi i unutrašnjem i u spoljašnjem okruženju, sa kablom ili bez njega. Punjiva baterija omogućava da se Canary Flex koristi mesecima bez kabla.

Canary Flex

Prilagodljivost kamere ide dalje od ovoga, pa kameru možete trajno da monitirate na zid pomoću secure nosača, sakrijete iza nekog sveća i saksije pomoću stake nosača i da je monitare oko stuba pomoću twist nosača. A ako Vam ta tri nosača nisu dosta, kompanija ima u planu i 4G LTE nosač koji omogućava da se Canary Flex montira na lokaciju izvan Wi-Fi dometa.

Canary Flex

Flex snima video u HD rezoluciji, ima i noćni režim hvatanje čiste slike u bilo koje doba dana. Kamera se duboko integriše sa Canary aplikacijom za iOS i Android koja može da strimuje video uživo ili prikazuje snimljen video i za to je potrebna minimum 1Mbps internet konekcija. 

Canary Flec kamera je trenutno dostupna za pre-poručivanje po ceni od $199. Secure nosač košta $30, dok su Stake i Twist nosači dostupni za $20 svaki.

IZVORCanary
PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR