Blade4000

Blade4000 je multi-funkcionalni i jednostavan za korišćenje gadget. Novi all-in-one dodatak je pre svega namenjen za korisnike pametnih telefona u nudi dva rešenja: eksterni disk i napajanje.

Blade4000 je prvi MFi sertifikovani eksterni punjač koji ima OTGlightning input port i koji je kompatibilan sa Apple uređajima, Android uređajima, računarima, kamerama, dronovima, GPS uređajima. Kompaktan uređaj ima Micro SD/TF čitač karitce koji podržava microSD karticu od 8GB do 256GB, a tu je i 4000mAh baterija koja je idealna za napajanje Vaših uređaja u pokretu. ForCharge, kompanija koja stoji iza ovog gadgeta, je predstavila i odgovarajuću aplikaciju koja prikazuje detalje vezane za bateriju gadgeta i Vašeg uređaja kao što su temperatura, voltaža, standby vreme, realni kapacitet.

Blade4000

Blade4000 je dostupan putem IndeGoGO kampanje za početnih $29. Interesantno je da je kompanija tražila $10000 za realizaciju ovog projekta i za jedan dan su skupili preko $13000. Kampanja traje još dva meseca.

IZVORIndieGoGo
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR