Asus gejming brend

Prema istraživanjima koja su sproveli Newzoo, prestižna agencija za analitiku u gejming industriji, i CHIP Magazine, najpopularniji ruski magazin iz domena IT-a, ASUS je prepoznat kao najpopularniji gejming brend na američkom i ruskom tržištu.

Na osnovu uzorka od 12 miliona gejmera, prema statistici agencije Newzoo, 18% gejmera u Americi koristi ASUS brendirane desktop i laptop računare, što kompaniju ASUS stavlja na ubedljivo prvo mesto po popularnosti među američkim gejmerima. Na drugom i trećem mestu su brendovi HP i MSI. Više informacija možete dobiti na zvaničnom sajtu agencije Newzoo.

CHIP Magazine, najpopularniji IT magazin u Rusiji, je sproveo anketu među svojim čitaocima. Kao rezultat ankete, koja je sprovedena u maju 2016. godine, ASUS je od strane CHIP magazina proglašen za broj 1 gejming brend u čak četiri kategorije – matične ploče, grafičke karte, monitori, laptop računari. Više informacija možete dobiti ovde na sajtu magazina.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR