Asus ZenWatch 3

ASUS je nastavio sa tradicijom predstavljanja pametnih satova na IFA sajmu, pa je i ove godine u Berlinu predstavio ZenWatch 3. Ovo je prvi okrugli sat kompanije, sa Android Wear OS i predstavlja veliki iskorak u dizajn u odnosu na prva dve verzije ZenWatch uređaja.

ZenWatch 3 je stilizovan sat koji je izrađen od 316L nerđajućeg čelika, debeo je malo ispod 10mm što je mnogo tanje od današnjih modernih pametnih satova. Okrugli displej je dodatno naglašen sa rozo-zlatnim prstenom oko ivice sva tri modela koje je ASUS predstavio – bronzani, srebrni i zlatno-rozi, kao i sa tri dugmeta sa desne strane koje se dosta ističu, ali su i funkcionalna. ZenWatch 3 ima IP67 zaštitiu kućišta što znači da je otporan na vodu i to se lepo slaže sa sposobnostima za praćenje fitnes aktivnosti koje ima ugrađen ZenFit softver. Kada smo kod softvera, ASUS nudi šest različitih tema koje korisnik može da koristi i tako dodatno prilagodi uređaj sebi.

ASUS ZenWatch 3 je prvi sat koji ima novi Snapdragon Wear 2100 procesor, koji predstavlja ogroman iskorak u napred u odnosu na Snapdragon 400 procesor koji se nalazi u skoro svakom Android Wear satu.

Kompanija tvrdi da uređaj može da izdrži dva dana između punjenja, a ASUS HyperCharge tehnologija će omogućiti da se 60% baterije napuni za samo 15 minuta. 

Kada su uzmu u obzir sve promene, ZenWatch 3 ima pristojnu cenu od 229 eura.

OSTAVI KOMENTAR