Clique H10

ASUS je najavio Clique H10, kompaktne Bluetooth bežične in-ear slušalice koje predstavljaju spoj senzacionalnih audio performansi, udobnog i stilizovanog dizajna i jednostavnog načina rukovanja, što ih čini idealnim dodatkom za slušanje muzike u pokretu ili prilikom vežbanja.

Clique H10 slušalice poseduju drajvere od 5,8 mm. Tu je i aptX tehnologija koja omogućava bežični prenos zvuka visoke definicije sa minimalnim kašnjenjem, zbog čega Clique H10 slušalice daju zvuk idealnog kvaliteta, raskošne dinamike i izvrsne čistoće, a sve to preko Bluetooth veze. Renomirani ASUS-ovi stručnjaci za audio inženjering, koji su kreirali i ASUS zvučne kartice svetke klase, dodatno su unapredili kvalitet zvuka Clique H10 slušalica kako bi bile u stanju da isporuče dublje i bogatije niske tonove, kao i čistije i prirodnije visoke tonove. Clique H10 slušalice takođe poseduju i pasivan dizajn za eliminisanje okolne buke, zahvaljujući mekanim čepićima koji čvrsto i udobno stoje u ušnim kanalima i na taj način eliminišu spoljne zvukove.

Clique H10 poseduju stilizovan dizajn. Izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji dodatno doprinose premijum izgledu i osećaju prilikom korišćenja. Kućišta su izrađena od aluminijuma koji je precizno oblikovan i toku procesa sečenja dijamantom, a zatim i anodizovan kako bi se sprečila korozija i povećala zaštita kabla. Svaka slušalica ima atraktivnu završnicu koja podseća na drvo, što im daje jedinstven izgled. Leva i desna slušalica su međusobno povezane izdržljivim i stilizovanim pletenim kablom.

Osim za opštu upotrebu, Clique H10 slušalice su idealne i za korišćenje tokom vežbanja. Naime, ove slušalice dolaze sa uklonjivim „lock-in“ dodacima koji sigurno i udobno drže svaku slušalicu na mestu za vreme fizičke aktivnosti. Tu je i vodootporni nano-premaz koji Clique H10 slušalice čini otpornim na znoj i kišu.

Clique H10

Slušalice dolaze sa ugrađenom „near-field communication“ (NFC) tehnologijom koja korisnicima omogućava veoma lako uparivanje sa pametnim telefonima ili drugim uređajima, koji su opremljeni NFC tehnologijom. Naime, sve što je potrebno je da slušalice prislonite na uređaj sa kojim želite da ih uparite. H10 može biti uparen sa dva uređaja istovremeno, a prebacivanje sa jednog uređaja na drugi je jednostavno, brzo i ne zahteva ponovno povezivanje. Tu je i „in-line“ kontroler koji omogućava lako i praktično upravljanje zvukom, glasnoćom i telefonom, tako da korisnici mogu da uživaju u svoj slobodi bežičnog povezivanja, bez potrebe da telefon vade iz džepa ili torbe. Clique H10 omogućava više od pet sati kontinuiranog slušanja muzike i do 260 sati u „standby“ režimu, sa samo jednim punjenjem baterije.

OSTAVI KOMENTAR