MacBook

Apple je poslao pozivnice za svoj predstojeći događaj koji se održava 7. Septembra i kada ćemo videti novu verziju njihovog iPhone uređaja i možda unapređen Apple Watch.  Ali tu nije kraj. Prema pisanju Bloomberg portala, kompanija ima u planu da do kraja godine predstavi i nove verzije iMac dektopa, MacBook Air i MacBook Pro laptopa, kao i novi 5K monitor koji su napravili u saradnji sa LG Electronics kompanijom.

Novi Mac uređaji će najverovatnije biti predstavljeni u Oktobru, kada kompanija uglavnom predstavlja nove iPad gadgete, ali ove godine to nećemo videti. Umesto novih iPad uređaja, kompanija će se posvetiti unapređenju softvera koji će pomoći da njihov iPad Pro bude korisniji profesionalnim korisnicima.

MacBook Air će dobiti novi USB-C port, dok će novi iMac dobiti poboljašanu grafiku. 5K monitor, koji je nastao u saradnji sa LG, je namenjen da zameni nedavno ugašeni Thunderbolt displej. Najveće promene se očekuju na MacBook Pro laptopu koji će navodno imati ravniju tastaturu i koja će imati Dynamic Function Row. Dynamic Function Row će zameniti gornji red dugmića sa touchscreen OLED displejom na kom će se prikazivati dugmići i ikonice odgovarajućih aplikacija.

OSTAVI KOMENTAR