AirPods

Apple je danas predstavio nove iPhone 7 telefone i sa njima “ubio” audio izlaz pa su tako stare slušalice koje ste koristili sa telefonom suvišne. Osim ako ne želite da koristite produžetak koji stoji zmeđu slušalica i telefona. Pored telefona, Apple je predstavio nove slušalice pod imenom AirPods. AirPods se povezuje sa Apple uređajem jednostavnim otvaranjem futorle u kojoj se nalaze AirPods slušalice i pritiska na connect. Slušalice su kompatibilne sa svim Apple uređajima koji rade na iOS 10, watchOS 3 i macOS Sierra. Znači samo sa novim Apple uređajima.  

Slušalice navodno traju 5 sati nakon jednog punjenja. Prenosna futrola za punjenje i čuvanje slušalica može da izdrži do 25 sati pre nego što je potrebno da se ponovo napuni.

AirPods

Svaka slušalica ima dual akcelerometar i optički senzor koji pomažu slušalicama da detektuju kada se nalaze u korisnikovom uhu. Onog momenta kada ih izvadite iz uha, muzika će biti pauzirana. AirPods ima i mikrofon pa možete da ih koristite za telefonske razgovore i pristup Siri asistentu. Cena slušalia je $159 i očekuju se u Oktobru.

Ako ste pak od onih korisnika koji ne žele da izdvoje $159 na nove slušalice, kompanija je obezbedila i standadne slušalice koje se povezuju putem Lightning kabla koji stiže zajedno sa iPhone 7 i 7 Plus telofonima.

PODELI
Davor je jedan od osnivača SMIT magazina. IT stručnjak. Zanimaju ga sigurnosna i IT rešenja. Pratite ga na:

OSTAVI KOMENTAR