aplikacija

Todoist, jedna od najpopularnijih aplikacija za kreiranje i upravljanje zadacima, je preradio i doterao svoju Android aplikaciju i to samo mesec dana nakon velikog redizajna svoje iOS aplikacije.

Todoist 9 donosi pregršt zgodnih funkcija i novi izgled koji će Android aplikaciju učiniti još korisnijom za Android korisnike. Korisnici tableta će se obradovati kada čuju da je aplikacija uvela i podršku za Bluetooth tastaturu.

Najveća promena je zadesila Quick Add funkciju koja sada omogućava da podesite i uređujete zadatke na prirodnom jeziku, kao i opciju za automatsko popunjavanje rečenice automatsko predlaganje tagova/kategorije/ljudi koje možda želite da dodate.

Tu je i nekoliko novih prečica – možete da dodate novi zadatak iz pregleda projekta putem pinch pokreta prstima, kao i bolje sortirate zadatke u projektima. Možda je najbolja novina  opcija da u ime projekta dodate i emoji koji olakšava opis i Vaša osećanja vezana za zadatak.

Todoist ističe i da su unapredili sinronizovanje između uređaja koje je sada 4 puta brže. Šta je sve novo, možete da vidite u video snimu ispod.

I dok je aplikacija i dalje veoma korisna, brza, lepo dizajnirana i besplatna za preuzimanje, ako želite više funkcija od osnovnih treba da izdvojite $29 mesečno za pretplatu.

PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR