any.do

Any.do je to-do aplikacija koja postoji već nekoliko godina, od 2010.da budemo precizni i za ovih šest godina je skupila preko 15 miliona korisnika i postala jedna od najpopularnijih aplikacija za pravljenje to-do lista. Aplikacija za poboljšanje produktivnosti je poznata po svom atraktivnom i minimalističkom interfejsu, gesture-friendly kontrolama i korisnim funkcijama. Takođe je poznata po tome što je sa svakim ažuriranjem zaista postajala sve bolja i bolja što je i danas slučaj! Sa novim velikim ažuriranjem na 4.0 verziju, Any.Do je dodao nekoliko novih funkcija, između ostalih i novog asistenta.  

Asistent nazvan “The Any.do Assistant” donosi veštačku inteligenciju u aplikaciju koja će sada imati presonalizovanije i korisnije korisničko iskustvo. Asistent funkcioniše u aplikaciji i može da pomogne da izvršavanje zadataka bude lakše i brže. Novi asistent je dostupan u limitiranoj beta verziji za iOS korisnike, a Android verzija stiže u narednom periodu.

Druga novina je integracija do sada samostalne Cal kalendar aplikacije u Any.Do aplikaciju, a ovo je ujedno bila i jedna od najtraženiji funkcija vernih korisnika obe Any.Do aplikacije.

Tu je i nova, poboljšana “Real-Time” sinhronizacija između uređaja na kojima se nalazi Any.Do. Zanimljivo je da ova funkcija stiže samo jedan dan nakon što je Todoist, konkurent Any.Do aplikacije, najavio dolazak veštačke inteligencije u svoju aplikaciju. 

IZVORAny.Do
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR