AIVIA

AIVIA novi Bluetooth pametni audio sistem se očekuje uskoro putem IndieGoGo kampanje i predstavlja evolucijiu u dizajnu Bluetooth zvučnika. Zvučnik ima integrisani Android Lollipop korisnički interfejs i jedinstvenu mogućnost da bežično puni mobilne uređaje putem QI tehnologije.

AIVIA je all-in-one portabilni audio sistem koji pruža kristalno jasan zvuk, stiže u kompaktnom kućištu i može bežično da se poveže sa kompatibilnim pametnim telefonom koji ima uključen Bluetooth. Zvuk može da se strimuje i putem Wi-Fi ili putem bilo kog uređaja kao što je npr. Smart TV.

AIVIA

Za razliku od većine Bluetooth zvučnika, AIVIA ima i 8.0-inčni HD IPS displej osetljiv na dodir, koji prikazuje potpunu verziju Android Lollipop operativnog sistema sa najpopularnijim Android aplikacijama. Kompaktan zvučnik, težak oko 900 grama,  zahteva 40 Watt energije – 10 Watt po svakom zvučniku i 20 Watt za subvufer. Minimalistički dizajn, čija je završna obrada otporna na ogrebotine, ima i četriri fizička dugmeta na vrhu zvučnika i USB portove na poleđini za dodatni izvor muzike.

AIVIA

Najznačajnija funkcija pametnog zvučnika je to što je on sposoban da napaja pametni telefon ili tablet. Jednostavno stavite Vaš pametni uređaj na vrh AIVIA zvučnika i bežično će biti napunjen putem QI tehnologije. Sam pametni zvučnik ima bateriju kapaciteta 10000mAH šti ej dovoljno za nesmetan rad u trajanju do 8 sati. Pametni zvučnik će se 3. Oktobra  naći na IndieGoGo platformi za skupljanje sredstava za pretvaranje ovog projekta u finalni proizvod.

OSTAVI KOMENTAR