Acer Pawbo

Acer je kompanija najviše poznata po proizvodnji računara. Ali kako potražnja za računarima opada iz godine u godinu, kompanija je počela da se širi i na nova tržišta kao što u pametni telefoni i sve jača industrija gadgeta za kućne ljubimce.

Na IFA 2016, najvećem tech sajmu u Evropi, Tajvanska kompanija je najavila kupovinu PawBo Inc. kompanije, proizvođača PawBo – wireless interaktivne kamere za kućne ljubimce. PawBo je kamera koja omogućava vlasnicima da nadgledaju i da se igraju sa svojim ljubimcima kada nisu kod kuće.

Pored akvizicije, Acer je predstavio i novu verziju kamerePawBo+ sa 720p HD snimanjem i širokim uglom gledanja od 130 stepeni.

Kamera ima i laserski indikator za igranje sa macama, dvosmernu komunikaciju koja omogućava vlasniku da priča sa ljubimcem i da čuje svog ljubimca, ima mali dozer za poslastice pa vlasnik može da nagađuje ljubimce i kada je odsutan, a kamera omogućuje i live stream na vlasikov telefon. Svi snimci sa kamere mogu da se čuvaju na Dropbox ili Google Drive servisu, a fotografije se čuvaju na telefonu.

Zanimljivi gadget će biti dostupan u Novembru po ceni od $169.

IZVORAcer
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na: