Acer Liquid

Acer je danas na IFA 2016 sajmu predstavio i tri nova stilizovana, kompaktna i pristupačna Android pametna telefona.

Acer Liquid Z6 serija

Ovu seriju čine dva  modela – Liquid Z6 i Liquid Z6 Plus. Uređaji će biti dostupni na tržištu Evrope, Afrike i Srednjeg Istoka krajem Novembra, početkom Decemebra. Z6 će se u Evropi prodavati po ceni od 119 eura, a Z6 Plus za 249 eura.

Acer Liquid Z6 Plus je jači uređaj od Z6. Glavne karakteristike su mu 5.5-inčni Full HD displej sa 2.5D staklom, octa-core MediaTek 6753, 3 GB RAM, 32 GB nadogradive interne memorije, metalnu završnu obradu i kombinaciju 13MP5MP kada su kamere u pitanju. Najjači deo telefona je definitivno baterija koja je kapaciteta 4080mAh.

Acer Liquid Z6 zaostaje u mnogim segmentima za Z6 Plus telefonom, ali za duplo manju cenu očekujemo i slabije performanse. 5.0-inčni HD ekran sa 2.5D staklom, quad-core MediaTek 6737 procesor, 1GB RAM, 8GB interne memorije sa microSD karitocom, 8MP/2MP kamere i mala 2000mAh baterija.

Acer Liquid

Acer Iconia Talk S

Acer Iconia Talk S ima 7-inčni 1280 x 720 HD displej i anti-slip završnu obradu koja sprečava da uređaj lako ispadne iz ruke. Acer Iconia Talk S je 4G LTE tablet, telefon, ima podršku za dual-SIM i baterju koja traje do 9 sati između dva punjenja. 13MP na poleđini pravi kristalno jasne fotografije sa jasnim i živim detaljima. Tablet stiže sa Acer Iconia paketom aplikacija kao što su EZ Snap, EZ WakeUp i EZ Utilities, kao i sa pre-instalilranim Microsoft Office aplikacijama.

IZVORAcer
PODELI
Aleksandra je osnivač SMIT magazina. Zanimaju je društvene mreže, tehnologija i sve vezano za web. Voli kafu. Pratite je na:

OSTAVI KOMENTAR