lg ultra hd

Kompanija LG Electronics (LG) još jednu godinu zaredom obradovaće svoje nove korisnike na teritoriji Srbije i Crne Gore odličnom pogodnošću. Akcija „LG 5 godina Bez Brige“ podrazumeva duži garantni rok prilikom kupovine nekog od ovogodišnjih ULTRA HD modela izuzetnih performansi.

Svi kupci koji se odluče za kupovinu 2016 LG ULTRA HD televizora u periodu između 1. oktobra 2016. i 15. januara 2017. godine ostvaruju pravo na ovu pogodnost. Akcija „LG 5 godina Bez Brige” tokom prve dve godine podrazumeva besplatnu popravku i rezervne delove za sve obuhvaćene modele, kao i besplatan transport za televizore dijagonale od 42“ i veće. U trećoj, četvrtoj i petoj godini, garancija obuhvata iste povoljnosti, izuzev troškova transporta.

Kupac u maloprodaji, osim fiskalnog računa, dobija i odštampani sertifikat. Kako bi se ostvarilo pravo na petogodišnju garanciju potrebno je priložiti ova dva dokumenta, kojima se potvrđuje kupovina.

Više detalja o LG promocijama i o modelima na koje se ova produžena garancija odnosi možete pronaći na zvaničnoj internet stranici kompanije LG Electronics za Srbiju.

PODELI
Zanimljive ICT vesti sa weba • Društvene mreže, telefoni, aplikacije, gadgeti, IT • Vesti, saveti, recenzije • Predložite temu: office@smitmagazin.com

OSTAVI KOMENTAR